Viimeisin valamistunut: Asunto Oy Hiltulanlahen Äjjäys

Hiltulanlahdenkatu 43, 70870 Kuopio, kohde myytiin loppuun puoli vuotta ennen valamistumista.

Vilikase joutessaan Äjjäyksen videoanimaatio Youtubesta painamalla tästä!

Rakenteilla: Asunto Oy Hiltulanlahen Höveli

Rakentaminen käynnissä! Kohde on loppuunmyyty.

Rakennamme Lammi-kivitaloja rivitalomuotoon rauhaisalle tontille. Asunto Oy Hiltulanlahen Höveli on rakenteilla Hiltulanlahdessa aivan uuden koulun ja päiväkotien välittömässä läheisyydessä. Yhtiöön rakentuu 12 huoneistoa kolmeen eri taloon. Lisäksi rakennetaan talousrakennus, johon sijoittuvat autokatospaikat, jätehuone, tekninen tila, sekä urheiluvälinevarasto.

Tontti on rajautuu puistoalueisiin ja sijaitsee päättyvän kadun päädyssä. Hiltulanlahti kasvaa ja kehittyy ja tällaiset rauhalliset asuinpaikat ovat loppumassa, jos eivät jo loppuneet. Koulu ja kaikki kolme päiväkotia sijaitsevat alle 400m etäisyydellä Hövelistä ja kaikkiin niihin kuljetaan turvallisesti ilman yhtäkään tien ylitystä!

Tontilta pääsee kulkemaan suoraan kävelyreiteille ja talvella hiihtoladuille. Koulun pihasta löytyy muun muassa leikkipuistoja, jääkiekkokaukalo, koripallokenttiä, sählykenttä, padel -kenttä ja vaikka miten paljon muutakin aktiviteettia kaikille vauvasta vaariin. Vanuvuorelle vanhaan umpimetsään pääsee pian lahden yli rakennettavaa siltaa pitkin ja Kaunismäenrinteelle avautuu uusia ulkoilureittejä. Maastopyöräilyyn, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun löytyy paljon polkuja ympäri Hiltulanlahtea. Juuri valmistuva uimaranta sijaitsee noin 200m metrin päässä.

Hövelistä matkaa Matkuksen palveluihin kertyy noin 3 km. Kuopion keskustaan etäisyyttä on noin 13 km, autolla aikaa taittuu kotiovelta vain reilut 10 minuuttia. Bussipysäkeille on matkaa noin 150m ja bussit kulkevat puolen tunnin välein.

Hiltulanlahden Höveli rakennetaan Lammin laadukkaista betonimuottiharkoista. Ulkoseinärakenne on tiivis, terveellinen ja turvallinen. Rapattu julkisivu kestää katsetta, kulutusta ja aikaa. Kyllä kivitalossa kelepaa!

 

Nea Partanen

Asiakaspalveluvastaava, RI (AMK)
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi

 

 

 

Rakenteilla: Asunto Oy Näremehtä

Sisävaiheen työt käynnissä!

Vapaana vielä asunnot A2 ja A6, kohde valmistuu jo heinä-elokuun taitteessa!

Rakennamme 6 huoneiston paikalla rakennettavaa kivitaloyhtiötä Kuopion Pirttiin osoitteeseen Pankkopolku 18. Pirttilahden poukama sekä Pirttilahden puisto sijaitsevat lähes yhtiön takapihalla pienen metsikön takana. Länteen aukeavat takapihat nauttivat iltapäivän ja illan auringosta. Koulu, päiväkodit ja kaupat sijaitsevat aivan lähistöllä. Tontti sijaitsee Pirtin ja Savolanniemen kaupunginosien rajan läheisyydessä. Pankkopolulle kuljetaan Savolanniementieltä. Tontilta on nopea astua Saaristokaupungin kattavaan ulkoilureittiverkostoon.

Kohteen seinärunkorakennusmateriaalina toimii Lammi -kivitalojen paloturvallinen, energiatehokas, erittäin hyvin äänieristävä, sekä tulevaisuuden sään ääriolosuhteet mainiosti kestävä betoninen lämpöharkko.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asuntomyynti

Nea Partanen, RI (AMK)

Asiakaspalveluvastaava
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi

Nea Partanen on lomalla 26.4. – 4.5.2o22, jonka ajan häntä tuuraa Juho Kietäväinen, juho.kietavainen@rakennuslux.fi, 050 545 4128.

ENNAKKOMARKKINOINTI: Asunto Oy Rehtor

Asunto Oy Rehtor

Sormulantie 6, 70870 Hiltulanlahti

Hiltulanlahden vanhan koulun ympärille rakennetaan ensiluokkaisia uudisasuntoja omalle tontille. Yhtiöön rakennetaan kolme rivitaloa ja yksi luhtitalo, joihin rakentuu yhteensä noin 26 asuntoa. Autokatospaikkoja rakennetaan 24 kpl ja pistokepaikkoja 17 kpl, joiden lisäksi pihalle rakennetaan kaksi polkupyöräkatosta. B-talon alle sijoittuvassa väestönsuojassa on lisää polkupyörien ja muiden urheiluvälineiden säilytyspaikkoja sekä polkupyörien ja suksien huoltopiste.

Rivitalojen asunnot ovat kaikki kaksikerroksisia ja luhtitaloon rakennetaan yksitasoisia kaksioita ja kolmioita. Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2022 ja asuntojen arvoitu valmistusmisaika on kesällä 2023.

Alakoulu, kolme päiväkotia, uimaranta, leikkipuistot, jääkiekkokaukalo, padelkenttä, kuntopolut ja hiihtoladut ynnä muut sijaitsevat kaikki alle 400 m etäisyydellä Rehtorista ja kaikkiin edellä mainittuihin kulkeminen tapahtuu tontilta ilman ensimmäistäkään tien ylitystä! Lisäksi kaupunki suunnittelee Hiltulanlahden vesistön ylittävää kevyen liikenteen siltaa uimarannan läheisyyteen, josta aukeaa suora yhteys Vanuvuoren luonnonsuojelualueelle.

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 30 m etäisyydellä tontin rajasta ja autolla pääsee keskustaan noin 15 minuutissa. Matkuksen kattavat palvelut löytyvät reilun parin kilometrin päästä.

Rakennukset muodostavat tilavan ja suojaisan sisäpihan ja asuntojen takapihat ovat ruhtinaallisen kokoiset. Kadun päässä sijaitsevalta tontilta on suora yhteys Hiltulanlahden upeisiin ulkoilumaastoihin. Kapean lahden yli avautuu upeat maisemat Vanuvuorelle. Suoraan tontin kohdalla lahdelmassa on myös hyvä ahvenpaikka.

Mahdollistamme asuntoihin kaikki teknisesti mahdolliset muutostyöt. Sisätiloihin tehtävät muutokset ovat rajallisemmat, mitä pidemmälle rakentaminen etenee. Nea ja Juho auttavat muutostöiden suunnittelussa.

Hiljainen, terveellinen, turvallinen.

Kivitalo on kestävä ja järkevä valinta.

 

Huoneistoesimerkit:

97 m2 4-5 h+k+s+2kh

93 m2 4h+k+s+2kh

106 m2 4-5h+k+s+2kh

78 m2 3h+k+s+2kh

57,5 m2 3h+k+s  (luhtitalo)

50 m2 2h+k+s  (luhtitalo)

 

Tsekkaa pohjakuvat, virtuaaliesittelyt ja 3D-kuvat alempaa välilehtien takaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asuntomyynti

Nea Partanen, RI (AMK)

Asiakaspalveluvastaava
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi