Rakenteilla: Asunto Oy Hiltulanlahen ÄJJÄYS

Hiltulanlahdenkatu 43, 70870 Kuopio

Vettä näkyvissä ! Vilikase joutessaan Äjjäyksen videoanimaatio Youtubesta painamalla tästä!

Hiltulanlahen Kelevon naapurissa, Lammin laadukkaasta kivestä, tietenkin. Äjjäys on RS-kohde ja RS-pankkina toimii Siilijärven Osuuspankki (POP Pankki). Kohde valmistuu 31.7.2021 – 30.9.2021.

Asunto Oy Hiltulanlahenkadun Äjjäys:n rakentaminen on aloitettu ja huoneistot ovat ennakkomarkkinoinnissa. Yhtiöön rakentuu 10 yksitasoista rivitalohuoneistoa, joiden koko vaihtelee 56-90m2. Lisäksi rakennetaan talousrakennus, johon sijoittuu yleisten tilojen lisäksi autokatospaikkoja, sekä kaksi autotallia! Matkusjärven rantahan ei ole tässäkään kohteessa juurikaan kovin ettäällä – tämä kannattaa käydä katsomassa paikan päällä!

Hiltulanlahdessa on Matkuksen palvelujen lisäksi uusi upea koulu, sekä päiväkoteja. Koulun yhteydessä on mahtava urheilupuisto leikkipuistoineen.

Sisustamisen erikoisliike Kuopion Uuni ja Kaakeli:sta on valikoitu upeat materiaalit tähänkin kohteeseen ja takaamme jokaiselle uutta kotia hankkivalle henkilökohtaisen, osaavat ja kiireettömän materiaalivalintaprosessin ja asiakaspalvelun.

 

Nea Partanen

Asiakaspalveluvastaava
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi

 

 

 

Asiakkaillemme tarjotaan mahdollisuus nopeaan lainapäätökseen POP Pankissa!

Miika Väänänen

Asiakaspäällikkö
044 754 4294
miika.vaananen@poppankki.fi

http://www.poppankki.fi/siilinjarvi