ENNAKKOMARKKINOINTI: Asunto Oy Rehtor

Asunto Oy Rehtor

Sormulantie 6, 70870 Hiltulanlahti

Hiltulanlahden vanhan koulun ympärille rakennetaan ensiluokkaisia uudisasuntoja omalle tontille. Yhtiöön rakennetaan kolme rivitaloa ja yksi luhtitalo, joihin rakentuu yhteensä noin 26 asuntoa. Autokatospaikkoja rakennetaan 24 kpl ja pistokepaikkoja 17 kpl, joiden lisäksi pihalle rakennetaan kaksi polkupyöräkatosta. B-talon alle sijoittuvassa väestönsuojassa on lisää polkupyörien ja muiden urheiluvälineiden säilytyspaikkoja sekä polkupyörien ja suksien huoltopiste.

Rivitalojen asunnot ovat kaikki kaksikerroksisia ja luhtitaloon rakennetaan yksitasoisia kaksioita ja kolmioita. Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2022 ja asuntojen arvoitu valmistusmisaika on kesällä 2023.

Alakoulu, kolme päiväkotia, uimaranta, leikkipuistot, jääkiekkokaukalo, padelkenttä, kuntopolut ja hiihtoladut ynnä muut sijaitsevat kaikki alle 400 m etäisyydellä Rehtorista ja kaikkiin edellä mainittuihin kulkeminen tapahtuu tontilta ilman ensimmäistäkään tien ylitystä! Lisäksi kaupunki suunnittelee Hiltulanlahden vesistön ylittävää kevyen liikenteen siltaa uimarannan läheisyyteen, josta aukeaa suora yhteys Vanuvuoren luonnonsuojelualueelle.

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 30 m etäisyydellä tontin rajasta ja autolla pääsee keskustaan noin 15 minuutissa. Matkuksen kattavat palvelut löytyvät reilun parin kilometrin päästä.

Rakennukset muodostavat tilavan ja suojaisan sisäpihan ja asuntojen takapihat ovat ruhtinaallisen kokoiset. Kadun päässä sijaitsevalta tontilta on suora yhteys Hiltulanlahden upeisiin ulkoilumaastoihin. Kapean lahden yli avautuu upeat maisemat Vanuvuorelle. Suoraan tontin kohdalla lahdelmassa on myös hyvä ahvenpaikka.

Mahdollistamme asuntoihin kaikki teknisesti mahdolliset muutostyöt. Sisätiloihin tehtävät muutokset ovat rajallisemmat, mitä pidemmälle rakentaminen etenee. Nea ja Juho auttavat muutostöiden suunnittelussa.

Hiljainen, terveellinen, turvallinen.

Kivitalo on kestävä ja järkevä valinta.

 

Huoneistoesimerkit:

97 m2 4-5 h+k+s+2kh

93 m2 4h+k+s+2kh

106 m2 4-5h+k+s+2kh

78 m2 3h+k+s+2kh

57,5 m2 3h+k+s  (luhtitalo)

50 m2 2h+k+s  (luhtitalo)

 

Tsekkaa pohjakuvat, virtuaaliesittelyt ja 3D-kuvat alempaa välilehtien takaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asuntomyynti

Nea Partanen, RI (AMK)

Asiakaspalveluvastaava
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi