Rakenteilla: Asunto Oy Hiltulanlahen Höveli

Rakentaminen käynnissä! Kohde on loppuunmyyty.

Rakennamme Lammi-kivitaloja rivitalomuotoon rauhaisalle tontille. Asunto Oy Hiltulanlahen Höveli on rakenteilla Hiltulanlahdessa aivan uuden koulun ja päiväkotien välittömässä läheisyydessä. Yhtiöön rakentuu 12 huoneistoa kolmeen eri taloon. Lisäksi rakennetaan talousrakennus, johon sijoittuvat autokatospaikat, jätehuone, tekninen tila, sekä urheiluvälinevarasto.

Tontti on rajautuu puistoalueisiin ja sijaitsee päättyvän kadun päädyssä. Hiltulanlahti kasvaa ja kehittyy ja tällaiset rauhalliset asuinpaikat ovat loppumassa, jos eivät jo loppuneet. Koulu ja kaikki kolme päiväkotia sijaitsevat alle 400m etäisyydellä Hövelistä ja kaikkiin niihin kuljetaan turvallisesti ilman yhtäkään tien ylitystä!

Tontilta pääsee kulkemaan suoraan kävelyreiteille ja talvella hiihtoladuille. Koulun pihasta löytyy muun muassa leikkipuistoja, jääkiekkokaukalo, koripallokenttiä, sählykenttä, padel -kenttä ja vaikka miten paljon muutakin aktiviteettia kaikille vauvasta vaariin. Vanuvuorelle vanhaan umpimetsään pääsee pian lahden yli rakennettavaa siltaa pitkin ja Kaunismäenrinteelle avautuu uusia ulkoilureittejä. Maastopyöräilyyn, hiihtoon ja muuhun ulkoiluun löytyy paljon polkuja ympäri Hiltulanlahtea. Juuri valmistuva uimaranta sijaitsee noin 200m metrin päässä.

Hövelistä matkaa Matkuksen palveluihin kertyy noin 3 km. Kuopion keskustaan etäisyyttä on noin 13 km, autolla aikaa taittuu kotiovelta vain reilut 10 minuuttia. Bussipysäkeille on matkaa noin 150m ja bussit kulkevat puolen tunnin välein.

Hiltulanlahden Höveli rakennetaan Lammin laadukkaista betonimuottiharkoista. Ulkoseinärakenne on tiivis, terveellinen ja turvallinen. Rapattu julkisivu kestää katsetta, kulutusta ja aikaa. Kyllä kivitalossa kelepaa!

 

Nea Partanen

Asiakaspalveluvastaava, RI (AMK)
044 979 3062
nea.partanen@rakennuslux.fi

 

 

 

Puh. 044 979 3062 & e-mail: nea.partanen@rakennuslux.fi